уторак, 23. октобар 2012.

Knjiga za igru za najmlađe

 Zabava i za odrasle i stariju decu, dok je prave (moj sin je napravio najveći deo) i za najmlađe, koji se posle igraju, a ono što je takođe interesantno, je to da ne morate (skoro) ništa kupovati, jer sve već imate!
Stranica možete staviti koliko želite, koliko imate mašte i materijala. Evo naših:
Za stranice knjige smo uzeli veliku krpu za pod i isekli na nekoliko delova, da bi dobili knjigu željene veličine. Sekli smo cik-cak makazama.


Ovo je stranica sa različitim teksturama: vata, pliš, štof (kao za kapute), parče sunđera za sudove- mekana i gruba strana. Sve smo zalepili "Oho" lepkom. Takođe smo dodali komad aluminijumske folije- malo šuška i šljašti, i ušili nekoliko zvončića.



Na ovu stranu smo zalepili svilenu traku za odvezivanje i zavezivanje; gumu za tegljenje i cipzar za otkopčavanje i zakopčavanje.



Ovde su dugmići različitih veličina, oblika, boja i tekstura doobroo zalepljenih.



Raznobojni sunđeri za sudove kojima je odlepljena gruba strana, i koji su isečeni u različite oblike, različitih veličina, zalepljeni.



Za ovu stranicu smo iskoristili parče vunice čiji smo jedan kraj zalepili, a drugi kraj obmotali selotejpom (ako imate pertlu, iskoristite je); na truleks krpu smo modlama za kekse iscrtali oblike, zatim smo ih isekli i napravili rupicu (savijete na pola, pa još na pola i odsečete vrh); sakupili smo krupne perle, i sve to treba da se niže (i skida) sa trakice.


Stranice nismo spajali, a vi možete ih zalepiti ili ušiti.




Na kraju, zatvorenu knjigu smo povezali ukrasnom trakom koja drži sve na okupu.




Ipak, mala napomena za kraj: IGRA SE ODVIJA ISKLJUČIVO UZ NADZOR RODITELJA!


Uživajte :))


Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...